YouTubeCovers.nl Online (+ Mijn Favoriete Covers)

Wie regelmatig Quintars Musicblog bezocht, zag aan het eind van elke maand de rubriek Beter gecoverd voorbij komen waarin ik de tofste YouTube covers deelde. Daar ga ik nu uitgebreider mee verder op YouTubeCovers.nl.

Vanaf vandaag plaats ik op deze website drie maal daags de tofste YouTube covers van muzikanten uit binnen- en buitenland. Een cover voor het ontbijt, een cover voor de lunch en een cover voor het avondeten.

Ook zullen er in de toekomst (win)acties plaatsvinden die fans van YouTube-sterren en diens covers zeker te gek gaan vinden. Al met al een mooi nieuw blog-avontuur na Quintars Musicblog!

Om de nieuwe site in te luiden, heb ik hier mijn drie favoriete YouTube covers onder elkaar gezet.


3) Madilyn Bailey & RUNAGROUND – Beautiful (van Carly Rae Jepsen & Justin Bieber)

2) Savannah Outen – Fix A Heart (van Demi Lovato)

1) Sam Tsui & Christina Grimmie – Just A Dream (van Nelly)