Hoofdrol Anouk Michelle in K-Pop programma RTL/Videoland

In de nieuwe RTL-serie ‘Ewout &’ van Ewout Genemans belicht de presentator en TV-producent de verschillende kanten van deze Koreaanse muziekindustrie die miljarden oplevert per jaar.

Samen met de Nederlandse zangeres Anouk Michelle ben ik eind maart naar Seoul afgereisd om een bijdrage te leveren aan dit programma. Zij vervult namelijk een belangrijke storyline in de episode over K-Pop.

Anouk heeft de droom om een grote artiest te worden via de Koreaanse leerschool. Om haar doel te bereiken deed zij tijdens onze trip daarom een auditie voor platenlabel C9 Entertainment.

Haar proces naar deze auditie toe is gevolgd door Ewout en zijn cameraploeg. Dit is terug te zien in de aflevering die op 16 april werd uitgezonden op RTL5 en terug te kijken via RTL XL en Videoland.

In de voorbereiding op dit avontuur heb ik de 18-jarige artiest begeleid in het proces en het was daarom vanzelfsprekend dat ik haar in Zuid-Korea ook zou ondersteunen.

Ben je benieuwd naar hoe deze bijzondere reis voor ons was?

Anouk zal in de komende periode haar kant van het verhaal uitlichten op haar YouTube kanaal. Wij hebben zelf namelijk eveneens een hoop gefilmd, omdat het belangrijk is om het gehele proces met fans te delen.