Top 10 Favoriete Covers Na 1 Jaar YouTubeCovers.nl

Op 17 november 2014 ben ik begonnen met het dagelijks plaatsen van toffe covers op YouTubeCovers.nl en van deze keuze heb ik geen spijt gehad. In de tussentijd is er namelijk een hoop gebeurd.

Zo heb ik samengewerkt met TivoliVredenburg en Melkweg om kaartjes weg te geven voor artiesten als Alex Goot, Before You Exit en Christina Grimmie.

Daarbij heb ik kennisgemaakt met de wereld van Multi Channel Networks en ontdekt wat bedrijven als MediaKraft, Divimove en Social1nfluencers nou werkelijk kunnen doen voor YouTubers.

Maar het allerbelangrijkste is toch dat ik door mijn zoektocht naar toffe covers zeer getalenteerde artiesten heb leren kennen. Benieuwd welke pareltjes het meeste indruk op mij hebben gemaakt?

Hieronder heb ik mijn top 10 onder elkaar gezet van tofste covers die ik ben tegengekomen sinds ik ben begonnen met YouTubeCovers.nl.


10) Esmee Denters – Yours (van Ella Henderson)

9) Sofia Karlberg – Let It Go (van James Bay)

8) Carlijn & Merle – Parijs (van Kenny B)

7) Luara Melody – Black Widow (van Iggy Azalea & Rita Ora)

6) At Sunset – 18 (van One Direction)

5) Emma Heesters & Mike Attinger – Body On Me (van Rita Ora & Chris Brown)

4) Gardiner Sisters – Fire N Gold (van Bea Miller)

3) Alex Aino – Same Old Love (van Selena Gomez)

2) James Maslow – Let Your Hair Down (van MAGIC!)

1) The Janes – Want To Want Me (van Jason Derulo)

https://youtu.be/eEfdSCuzo3A


Uiteraard plaats ik alleen video’s op de website die ik zelf goed vind, maar als je op de hoogte wil blijven van mijn persoonlijke favorieten kun je terecht op mijn Pinterest-bord vol te gekke YouTube covers.

Blijf YouTubeCovers.nl zeker in de gaten houden, want ik ga zeker nog even door met het plaatsen van toffe covers. En heb jij nog relevante tips voor mijn initiatief? Geef ze dan gerust door via de mail.