Nickelodeon Award Gewonnen! Nu Stilstaan Bij Behaalde Successen

Het influencerduo Girlys Blog heeft de Nickelodeon Kids’ Choice Award gewonnen voor ‘Favoriete Internet Ster – Nederland & België’. In deze categorie versloegen Jade (13) en Gina (13) onder andere Nina Schotpoort en Shane Kluivert.

Naast het winnen van de Kids’ Choice Award waren de meiden genomineerd voor een VEED Award in de categorie ‘Beste YouTube-kanaal’, behaalden ze een nummer 8 notering in de YouTube Top 100 én waren ze een van de hoogste binnenkomers in dezelfde lijst!

Dit zijn fantastische prestaties voor de jonge meiden, maar in deze prestatiemaatschappij is het heel makkelijk om maar door te gaan. Direct te focussen op het behalen van de volgende doelen.

Om die reden is Girlys Blog een week na het winnen van hun Award nog extra in het zonnetje gezet. met een surprise party. Hier werden ze verrast door al hun vrienden en vriendinnen.

Het is goed om stil te staan bij successen en deze behaalde prestaties te vieren. Zonder hiervan te genieten zou je bijna vergeten hoe onwijs bizar gaaf het is om deze prijs in de wacht te slepen.

Ik hoop daarom ook dat Jade en Gina – en het hele team achter Girlys Blog – zelf ook trots zijn op wat ze in zo’n korte tijd al zoveel bereikt hebben!

Bekijk hieronder de vlog die de meiden hebben opgenomen tijdens het geweldige weekend met zowel de VEED Awards als de Nickelodeon Kids’ Choice Awards.