Girlys Blog Brengt Debuutsingle ‘Landen Op Ibiza’ Uit

De meiden van Girlys Blog hebben met het nummer ‘Landen Op Ibiza’ hun eerste single uitgebracht! Een Nederlandstalige urban/pop song die zeer geschikt is voor de zomer.

Dit is een speciaal project voor mij, omdat ik verantwoordelijk was voor het A&R management. Ik heb getracht om de muzikale puzzelstukjes op de juiste plek gelegd om dit een geslaagde release te laten worden.

Zo zijn Arno Schaddé van Dooren en Erik Grovenstein – met wie ik in een vorige rol al samenwerkte – ingeschakeld als songwriters om een catchy en hitgevoelige demo af te leveren. Samen met de Nickelodeon Award winnaars is er vervolgens een goede basis gelegd om vanuit verder te werken.

Hierna is hitproducer Willem Laseroms – bekend van producties voor o.a. Yes-R, MainStreet en de K-Pop sensatie f(x) – met voormalig MainStreet member Nils Kaller aan de slag gegaan. Zij hebben de track vervolgens productioneel zo afgeleverd dat het perfect was om uit te brengen.

En de release van ‘Landen Op Ibiza’ heeft meteen impact. De single staat in de eerste 24 uur in de top 10 van de iTunes Pop chart en de music video die hierbij is geschoten is te vinden in de trending lijst op YouTube.

Bekijk en luister de debuutsingle van Girlys Blog hieronder.
Songcredits:
‘Landen Op Ibiza’ van Girlys Blog
Geschreven door Arno Schaddé van Dooren, Erik Grovenstein, Jade van Weel, Gina Singels en Quincy Troeno
Geproduceerd door Willem Laseroms, Nils Kaller, Arno Schaddé van Dooren en Erik Grovenstein
Uitgebracht door Sorted Management BV