Stoppen Als Community Manager NLtracks

Nadat ik twintig interessante weken onderdeel heb uitgemaakt van NLtracks als redactiestagiair, mocht ik tot mijn genoegen in de zomerperiode nog aanblijven als Community Manager van de redactie.

Dit hield in dat ik nog steeds het aanspreekpunt bleef voor de reporters, interviews met artiesten regelde en moest zorgen dat de reporters een duidelijke briefing mee zouden krijgen als ze op pad gaan om videoverslagen te maken zoals deze.
Mijn contract loopt echter tot eind augustus en vanaf nu mag een andere stagiair deze taken dus op zich nemen. Ik heb erg veel geleerd van dit werk en heb een hoop nieuwe contacten opgedaan. Ik wil daarom nogmaals zeggen dat NLtracks een erg leuk bedrijf is om werkzaam bij te zijn.

Ik sluit ook niet uit dat ik soms nog wat recensies zal blijven schrijven voor het muziekplatform. En wat nieuwe muziek betreft blijf ik de redactie natuurlijk zeker tippen als ik interessante (Nederlandse) muzikanten met potentie tegenkom.