Inzet Voor Stichting Muziekids

Daar waar de meeste mensen de vakantie gebruiken om uit te rusten, blijf ik lekker doorwerken. Ik ga me deze periode namelijk inzetten voor Stichting Muziekids.

Stichting Muziekids realiseert in ziekenhuizen muziekstudio’s om hen de vele vormen van muziekbeleving te bieden. Zo zorgt Muziekids dat zij pijn, verdriet en het gemis van thuis even vergeten, zodat hun verblijf aangenamer wordt.

Vanaf vandaag zal ik mijn steentje bijdragen door me bezig te houden met de research naar (potentiële) partners en communicatie van de stichting.

Dit is een mooi moment om in dit project te stappen, want Muziekids staat op het punt om een nieuwe muziekstudio te plaatsen in een ziekenhuis en hier gaat ook nog eens een bekende Nederlander zijn naam aan verbinden. Het is dus een eer dat ik hier deel van mag uitmaken.