Invisible Girl Cover (van MainStreet)

Voor mij begon het allemaal met het maken van muziek. Helaas heb ik daar tegenwoordig haast geen tijd meer voor door al mijn werkzaamheden. Toch wordt mij steeds weer gevraagd of ik nog wel bezig ben met eigen liedjes omdat ze het blijkbaar toch missen.

Om deze reden, en uiteraard het feit dat ik muziek maken gewoon nog héél leuk vind, heb ik Invisble Girl opgenomen. Het liedje is niet door mij geschreven en de beat is niet door mij geproduceerd, maar is een cover van de boyband MainStreet. Beluister mijn versie van het schitterende nummer hieronder.

http://youtu.be/MkC47QZAKjc?list=PLUdsG0V7vg_3mL2fvDbfhyg104MlbHU2c

Songcredits:
Invisible Girl van MainStreet
Geschreven door Maarten Ten Hove, William Laseroms & Joachim Vermeulen Windsant
Uitgebracht door Universal Music B.V., The Netherlands

Update: Inmiddels heeft Universal Music de video geclaimd op YouTube in verband met auteursrechten. Hierdoor kan het zijn dat het nummer niet op mobiele apparaten te beluisteren is.