Stageperiode NLtracks Ten Einde

Aan alles komt een einde, zo ook aan mijn stageperiode bij NLtracks. Twintig weken heb ik deel uitgemaakt van de redactie. Ik was voornamelijk bezig met het schrijven van nieuws en het aansturen van reporters, maar heb ook zelf wat artiesten mogen interviewen. Ik kijk met een goed gevoel terug op deze periode, omdat het erg leerzaam is geweest.

Dat mijn stageperiode is afgelopen, betekent echter niet dat ik klaar ben bij NLtracks. Ook in de zomer blijf ik werken als Community Manager. Dit houdt in dat ik het aanspreekpunt ben voor de reporters en moet zorgen dat zij een duidelijke briefing meekrijgen als ze pad gaan om videoverslagen te maken.

Verder sluit ik niet uit dat ik nog wat recensies zal blijven schrijven. Ik vind het namelijk te leuk om nieuwe muziek te ontdekken en daar mijn mening over te schrijven. Wat nieuwe muziek betreft blijf ik de huidige redactie ook zeker tippen als ik toffe Nederlandse muzikanten met potentie tegenkom. Ze zijn bij NLtracks dus nog lang niet van me af.