Nieuw Contract Sony Music Entertainment

Na een half jaar in alle stilte geblogd te hebben voor Sony Music, mag ik eindelijk vertellen waar ik mee bezig ben. Om de online marketing van haar artiesten op te schroeven heeft de platenmaatschappij het nieuwe platform IaM Music opgezet en daar draag ik sinds september 2012 mijn steentje aan bij.

Op dit platform houdt een klein team van bloggers alle bezigheden van de artiesten bij, dus ook activiteiten buiten hun muziek om. Deze informatie verspreiden wij via IaM Music om het platform zo om te toveren tot de ultieme fansite waar liefhebbers van bepaalde Sony Music artiesten terecht kunnen voor alle ins en outs van hun idolen.

Het platform begon in september met ruim vijftig bloggers, maar uiteindelijk heeft Sony Music besloten om dit aantal drastisch terug te brengen. Gelukkig mag ik blijven bloggen voor de platenmaatschappij. Ik heb ook een nieuw contract getekend en ben vanaf nu dus echt deel van het team van Sony Music. Het is dus een hele mooie job!