Aan De Slag Bij NLtracks

De komende periode krijg ik de kans om me flink verder te ontwikkelen en nog meer te leren over de muziekindustrie. Vanaf maandag 14 januari ga ik namelijk vijf maanden aan de slag als redactiestagiair bij het muziekplatform NLtracks.

Hier zal ik nieuws op de website plaatsen, reportages (laten) maken, de social media bijhouden, albums recenseren en acties bedenken om nog meer naamsbekendheid en traffic te genereren. Dit is een hele leuke uitdaging en een ideale mogelijkheid om mijn schrijftalent aan een nog breder publiek te laten zien.

Bij NLtracks zoeken we ook altijd fanreporters die voor ons bij bepaalde evenementen langs willen gaan om hier leuke stukjes over te maken. Houd je van schrijven, ben jij goed met en/of voor de camera en lijkt je dit leuk om te doen? Mail me dan op mijn gloednieuwe werkmail: quincy@nltracks.nl en wie weet stuur ik jou binnenkort wel naar de leukste muziekevenementen van Nederland!