Hoe Ivana $10.000 Verdiende In Een Maand Tijd

Via de online muziekcompetitie ArtistSignal heeft Ivana van der Veen maar liefst $10.000 gewonnen. De zangeres uit Putten, goed voor meer dan een half miljoen views op YouTube, kreeg in augustus verreweg de meeste stemmen van muziekliefhebbers wereldwijd en eindigde zo bovenaan in de maandelijkse ranglijst. Het geldbedrag is hiervoor haar schitterende beloning.

Ivana en ik hebben de afgelopen periode heel veel gebrainstormd om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Dit was hard nodig, want gedurende de competitie bleken ook de concurrenten, vooral Luiz Antonio Bergonso uit Brazilië en de Griekse D. Summers & Lady Luna, een behoorlijke achterban te hebben.

Gelukkig waren de vele persoonlijke (video)berichten en weggeef-acties voldoende om haar fans en overige muziekliefhebbers wereldwijd te mobiliseren om hun stem op de blonde zangeres uit te brengen, en haar zo deze overwinning te bezorgen. Dat Ivana tussendoor ook de nieuwe track Secret Kiss uitbracht, heeft wellicht ook meegeholpen.