Playlist Vol #IdealeSchoonzoon-tunes

Volgers van Quintars Musicblog zien regelmatig de rubriek #IdealeSchoonzoon-tune voorbij komen, waarin ik prachtige nummers over de liefde belicht. En vanaf nu houd ik ook een playlist vol #IdealeSchoonzoon-tunes bij op Deezer.

Ik luister zelf veel naar zoetsappige ballads over (struggles in) de liefde en de meeste liedjes die ik zelf schrijf, kun je ook in deze categorie plaatsen.

Om die reden vind ik het mooi om middels een playlist te laten zien wat voor muziek ik leuk vind en wat mij onder andere inspireert. Daarbij wil ik hiermee eveneens schitterende nummers delen die voor het grote publiek misschien (nog) onbekend zijn.

Ter promotie van #IdealeSchoonzoon-tunes zal ik de komende maanden fragmenten van een aantal nummers zingen en opnemen die ik persoonlijk erg mooi vind. Deze video’s zijn te bekijken op mijn Facebook-pagina.