Afronding Onderzoek Live Muziekmarkt

Ruim drie maanden lang heb ik samen met een aantal medestudenten onderzoek gedaan naar de economische waarde van de Nederlandse live muziekmarkt. Dit onderzoek hebben wij uitgevoerd in opdracht van Entertainment Business.

Na grondig desk research, en interessante interviews en steekproeven zijn de bevindingen die uit het onderzoek naar voren kwamen omgezet in een onderzoeksrapport. Het rapport is vandaag gepresenteerd aan de opdrachtgever die, net als onze projectbegeleider, erg tevreden was met het eindresultaat.

Of de (deel)resultaten van ons onderzoek naar de economische waarde van de Nederlandse live muziekmarkt ook gepubliceerd gaan worden, is echter nog een kwestie van afwachten. Entertainment Business laat spoedig weten wat zij met deze resultaten van plan zijn.