Laatste Werkdag Muziekids

Nadat ik me zes maanden heb ingezet voor Muziekids stop ik met mijn werkzaamheden als assistent office manager. Vooraf was al bepaald dat ik me tot eind december zou inzetten, en na goed overleg met de directeur en office manager is uiteindelijk besloten om de huidige samenwerking niet te continueren.

De afgelopen periode waren erg leerzaam en de ervaringen die ik heb opgedaan neem ik zeker mee in de toekomst. Daarbij ben ik tevreden dat ik Muziekids heb kunnen helpen met het treffen van belangrijke voorbereidingen op volgend jaar, want in 2014 gaat de stichting pas echt doorbreken!

Vanaf een afstand blijf ik de verrichtingen van Muziekids dus volgen en zal ik de stichting zeker ondersteunen daar waar nodig. Het is en blijft namelijk ook zonder mij een fantastisch initiatief. Muziekids is gewoon beter!