2020 Doelstellingen Behalen? Deel Jouw Doelen Met De Wereld

Happy new year! Nieuw jaar, nieuwe kansen en vaak ook nieuwe doelstellingen! Mooie voornemens die ervoor moeten zorgen dat 2020 top wordt.

Het is altijd goed om concrete doelen te stellen. Je weet namelijk pas waarvoor je al het werk moet verrichten als duidelijk is wat je uiteindelijk wil bereiken.

Doelen stellen houdt je dus scherp en geeft je een bepaalde richting! Maar op welke manier kun je de kans vergroten om daadwerkelijk te slagen?

Zorg voor extra accountability door jouw doelen te delen.

Onlangs maakte zangeres Iris Noëlle (bekend van The Voice of Holland) bijvoorbeeld een video waarin ze haar plannen voor 2020 de wereld in hielp. Een uitgebreide sit down sessie vol ambitie… En een aantal concrete goals!
Deze video is een goede manier om kijkers mee te nemen op haar reis komend jaar. Na het kijken van de video weten mensen waar ze zich in 2020 op wil richten.

Waarom dit heel goed zal werken?

Vaak weten veel mensen niet wat de drijfveren van een ander zijn. Door als artiest juist wel prijs te geven wat je wil bereiken, vergroot je de kans dat anderen bereid zijn om je op weg te helpen.

Het feit dat nu ‘de hele wereld’ weet wat de doelstellingen van de Amersfoortse zangeres zijn, zorgt daarbij voor extra accountability. Het is een goede stok achter de deur!

Voor veel mensen werkt deze druk van buitenaf heel goed om net iets meer te kunnen. Het kan dus helpen om te presteren. Je wil namelijk niet ‘falen’ voor het oog van het publiek.

Gedurende het jaar kunnen we in ieder geval volgen of Iris Noëlle op schema loopt om haar doelstellingen te behalen.

Wat zijn jouw doelen voor 2020? En hoe hoop jij deze te bereiken? Laat het weten via de mail en wellicht kan ik jou hier het komend jaar mee helpen.